Breaking: Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

"Er is geen sprake van ruzie"

Lees ook

Monica Geuze en Lars Veldwijk gaan uit elkaar. Dat heeft de vlogger zojuist laten weten op Instagram.

Geen ruzie

"Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan", schrijft ze op Instagram. Ze benadrukt dat er geen ruzie is. "Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!"

Lars heeft hetzelfde bericht op zijn account gedeeld.

Transfer

Wat de reden van de breuk is, is niet bekend. Wel vertelde Monica deze week in Grazia dat ze haar voetballende vriend niet blind achterna zou reizen als hij een exotische transfer maakt. "Als het een fijne, zonnige bestemming is waar ik mijn eigen ding kan blijven doen, prima. Maar Lars kreeg afgelopen zomer een aanbieding uit Iran: een no-go", aldus Monica. "Ik gun hem alles en als hij vindt dat hij moet gaan, dan moet hij dat ook zeker doen. Zara-Lizzy en ik redden het wel. Ik ben hartstikke flexibel, onze dochter is nog jong en er is Face-Time. Maar als ik het niet zie zitten, dan ga ik niet met hem mee."

Monica en Lars hebben sinds december 2016 een relatie. In mei 2017 waren ze even uit elkaar, toen Lars voor zijn voetbalcarrière in Noorwegen woonde. Ze zijn ouders van dochter Zara-Lizzy (1).

Bron: Instagram | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook