Expeditie Robinson-kijkers roepen op tot boycotten van programma

Oh no...
Expeditie Robinson-kijkers roepen op tot boycotten van programma

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten.

Alwéér een sterke speler naar huis. Fans zagen gisteren hoe publiekslieveling Tim Coronel de rekenproef verloor en het eiland moest verlaten. Zijn vertrek is hét onderwerp van gesprek onder Twitteraars. Er zijn zelfs kijkers die oproepen tot een boycot van het programma.

Boze reacties

Na Kalvijn en Thomas Berge is Tim 'sterke speler' nummer drie die het veld moest ruimen. Kijkers vinden het maar een slecht seizoen. "Ik kijk nooit meer Expeditie Robinson, wat een slecht verhaal is dit geworden" en "Tim is eruit, dit is de reden dat Expeditie Robinson nooit de Televizierring wint - het format moet echt anders", zijn reacties die klinken op Twitter.

Lees ook: Dit gesprek werd verborgen gehouden voor Expeditie Robinson-kijkers

Kritiek

Tim Coronel verbleef maar liefst 26 dagen op het eiland maar verloor zijn finaleplek tijdens de rekenproef. Eerder moest Tim al finalisteneiland verlaten na een proef verloren te hebben van Shary-An. RTL lag na de aflevering van vorige week onder vuur omdat fans speculeerden dat er werd valsgespeeld.

"Haar voeten of kuiten lijken inderdaad de grond te raken maar dit lijkt zo door de schaduw", reageerde een woordvoerder van RTL toen. Volgens haar was er sprake van een vertekend beeld. "Als je goed kijkt staat er staat nog steeds spanning op het touw."

Onderwerp van gesprek

Ook nu zijn fans niet te spreken over het verloop van de proef. De rekenregels zouden naar eigen zeggen 'aan de laars gelapt worden'. "Ik roep op tot een Expeditie Robinson boycot", is een van de boze reacties na het vertrek van Tim.

Bron & Beeld: Twitter, Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72d6dc4a16a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });