Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Xelly Cabau van Kasbergen vertelt hoe ze 30 kilo is afgevallen

Wow!

Xelly Cabau van Kasbergen vertelt hoe ze 30 kilo is afgevallen

Xelly Cabau van Kasbergen is altijd openhartig in haar vlogs. Deze keer vertelt het zusje van Yolanthe onder andere hoe ze zo'n dertig kilo is afgevallen nadat ze beviel van zoontje Yono.

Baby

In Xelly's nieuwste vlog neemt ze ons mee naar de boekpresentatie van Mascha Feoktistova en laat ze zien hoe ze een masterclass aan influencers geeft. Ze beantwoordt een aantal veelgestelde vragen van haar volgers, waaronder hoe ze zo snel is afgevallen na de bevalling. "Dat weet ik eigenlijk ook niet. Ik at echt twéé maaltijden per 'maaltijd', vraag maar aan mijn vriend, het is echt heel erg", grapt Xelly.

"Ik ben ongeveer dertig kilo aangekomen, maar... ik heb natuurlijk een baby gekregen hè, dus daardoor zat er heel veel vocht in mijn lichaam. Ik heb eigenlijk na de bevalling nog steeds niet gesport, terwijl ik sporten best wel leuk vind. Dus ja, hoe ik weer ben afgevallen, weet ik niet... Maar dat betekent niet dat ik nu helemaal strak ben hè", aldus Xelly.

Lees ook: Xelly Cabau van Kasbergen: 'Ik dacht continu: ik moet meer'

Dilemma

Xelly beviel in april van haar zoontje Yono. De visagiste vertelt ook in haar vlog dat ze soms niet zo goed weet of ze haar zoontje wel of niet wil laten zien in haar video's. "Het is ook niet mijn baby zijn keuze, maar het zou ook raar zijn als ik hem helemaal weglaat want hij is wel het belangrijkste in mijn leven. Dus dat is nog wel even een dingetje waar ik over nadenk", aldus Xelly.

Bron & Beeld: YouTube, BSR