Zien: zwangere Tess Milne showt babybuik op rode loper

Wauw!

Niet alleen jonge fans hebben uitgekeken naar Frozen II. Ook talloze bekende Nederlanders zaten zaterdag in de zaal tijdens de langverwachte première van de Disney-animatiefilm. De zwangere Tess Milne verscheen ook op de rode loper bij de première en schitterde in een prachtige jurk.

Tweede kindje

Tess Milne is – tegelijk met haar tweelingzus – zwanger van haar tweede kindje. Shownieuws-verslaggever Loes voelde de presentatrice aan de tand over hoe het nu met haar gaat. "In het begin was ik heel moe, maar nu heb ik weer energie voor een feestje", aldus Tess.

Lees ook: Tess Milne: 'Toen die jongens weg waren, heeft hij me verkracht'

Bijzondere zwangerschap

Tess maakte vorige week via Instagram bekend opnieuw zwanger te zijn. "Om de week maar gewoon goed te beginnen… MEI 2020!", schrijft de blondine bij een filmpje waarin ze haar zwangerschap aankondigt. Vorige week maakte haar tweelingzus al bekend een tweede kindje te verwachten. "Ik word opnieuw tante! Drie keer raden wat het wordt?!" schreef Tess toen.

In december 2017 verwelkomden Tess en haar man Ties hun eerste kind: zoontje Cairo Willem. Zus Lisa beviel in dezelfde periode van zoontje Liam.

Bron: Shownieuws, BuzzE | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws