doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Julia Mekkes haalt uit op Instagram

Deze haatreacties zag ze niet aankomen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Julia Mekkes haalt uit op Instagram

De breuk tussen Dave Roelvink en Julia Mekkes is nog vers. Nadat de brunette openhartig over geldzaken als gevolg van de break-up sprak tijdens het Beauty Event van Glamour, kreeg ze veel haatreacties op zich afgevuurd. De strafrechtadvocate is gekwetst en laat dat via social media weten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nare reacties

Julia wilde tijdens haar Money Talk haar frustratie kwijt. Want als jongvolwassene is het volgens haar erg lastig om een huis voor jezelf te kopen of te huren. De ex-vriendin van Dave kreeg na deze uitspraak een grote hoeveelheid vervelende reacties over zich heen. "Welkom in de echte wereld meid", viel er onder andere te lezen. Een reactie waar ze niet van gediend is.

Lees ook: Dave Roelvink vertelt voor het eerst over breuk met Julia Mekkes

Afhankelijk

"Ik heb altijd keihard voor mijn eigen geld gewerkt en ben nooit afhankelijk geweest", schrijft ze. "Ik heb met deze talk alleen maar eerlijk willen zijn en mensen een leuke middag willen geven. Jammer dat er zoveel negativiteit heerst en dat jullie allemaal geen idee hebben wat zo’n bericht met je doet. Ik wil al deze mensen wel even alles zo snel zien oppakken en keihard werken als hun relatie uit gaat."

Gelukkig krijgt Julia ook een hoop steun en berichten van volgers die hetzelfde probleem hebben.

Bron: RTL Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');