Grazia's adventskalender: 6x een halfjaar een Goodiebox abonnement t.w.v. €119,70

Doe mee en maak kans!
Grazia's adventskalender: 6x een halfjaar een Goodiebox abonnement t.w.v. €119,70

It's beginning to look a lot like Christmas... Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: een halfjaar een Goodiebox abonnement t.w.v. €119,70.

Cadeautje

In het drukke dagelijkse leven schiet het er nou eenmaal bij in om jezelf zomaar even in de watten leggen. Hoe goed je voornemens iedere keer ook zijn, het is makkelijker gezegd dat gedaan. Daar komt Goodiebox om de hoek kijken. Zonder er ook maar iets voor te hoeven doen, word je iedere keer welverdiend verwend als er een nieuwe box bezorgd wordt.

Voor slechts €19,95 ontvangen members iedere maand een box vol make-up, skincare, haarproducten en beautytools t.w.v. minimaal €65. Het is altijd een verrassing wat erin zit, maar het is altijd bruikbaar en van goede kwaliteit. Bekende luxemerken, maar ook juist wat kleinere, onbekende namen. Een heerlijk een moment voor jezelf om alles uit te pakken en te proberen. Extra leuk: je leert nieuwe producten kennen, die je zelf misschien niet zo snel had gekocht.

Een cadeautje voor jezelf, iedere maand!

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f717c50dfc17', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });