Emoties lopen hoog op tijdens shoot in Holland’s Next Top Model

Ahw...

Lees ook

Met nog maar zes modellen in de competitie van Holland's Next Top Model, wordt de strijd om de felbegeerde titel steeds heviger. Voor sommigen is de spanning om te snijden en dat leidt tot hoogoplopende emoties.

Emoties

Kim Feenstra neemt de modellen deze keer mee in de heuvels van Georgië voor een shoot. De 34-jarige wil dat de modellen zich echt proberen in te leven en hun emoties te tonen. Maar dat is voor Jay lastiger dan gedacht.

Lees ook: Hebben deze twee HNTM kandidaten een relatie?

Zwakte

Kim vroeg hem namelijk om te huilen en dat vindt Jay maar moeilijk. "Dat is niet echt wat voor mij omdat ik huilen zie als een zwakte…" Echte tranen vloeiden niet echt, maar Kim zag wel degelijk emoties in de ogen van Jay. "Ze kon het lezen in mijn ogen, toen dacht ik echt van: 'Hoe weet jij dat nou weer?", vertelt Jay.

Als Kim vraagt waardoor zijn emoties nou getriggerd werden, barst Jay dan toch alsnog in tranen uit. "Soms heb ik het idee dat het met mijn oma wat minder gaat. Ze is ook al wat ouder natuurlijk, en dat ik dan thuis kom en dat ze er dan misschien niet meer is", begint hij.

"Toen mijn vader wegging, ja toen eh… We hadden toen geen huis meer en zij heeft ons opgevangen. Ze betekent gewoon heel veel voor mij. Als die vrouw iets overkomt, dan zou ik wel echt kapot gaan."

Bron & Beeld: Holland's Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook