6 shopping hacks voor Black Friday

Handig!

De beste deals scoren tijdens Black Friday is niet altijd makkelijk. Want: genoeg anderen die precies hetzelfde willen. Goed voorbereid zijn zal ervoor zorgen dat je thuis komt met de mooiste items, zonder er spijt van te krijgen. Als je vastbesloten bent om goede koopjes te vinden, hebben wij`wat handige shopping tips. Vrijdag 29 november, here we come!

Tips

1. Vroeg opstaan

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar als je zo veel mogelijk Black Friday deals wil scoren, kun je beter zo vroeg mogelijk opstaan. Zodat je als één van de eerste de winkels kunt afstruinen.

Lees ook: 21 Tekenen dat je een shopaholic bent

2. Plan van aanpak

Tenzij je jezelf op magische wijze kunt opsplitsen, is het niet mogelijk om alle winkels af te gaan, daarom raden we je aan om vooruit te plannen. In welke winkels hebben ze de beste sales? Waar ben je naar opzoek, en waar shop je normaal gesproken het liefst? Houd rekening met deze factoren en maak een lijst van alle plaatsen die je wilt bezoeken.

3. Inschrijven nieuwsbrieven

Maak een lopende lijst van topmerken en retailers waar je je op wilt richten tijdens Black Friday. Voordat de dag aanbreekt, is het handig om alle sites af te gaan en je in te schrijven voor hun nieuwsbrieven. Hierdoor kun je profiteren van eventuele VIP-deals die ze voor deze 'insider' lijst hebben lopen. En je krijgt alle meldingen rechtstreeks in je inbox, zodat je de eerste bent die op de hoogte is van de goedkoopste items.

4. Maak een boodschappenlijstje

Wat wil je kopen en heb je echt nodig? Maak een lijst waarop staat waar je naar op zoek wil gaan. Black Friday kan overweldigend zijn en de winkels zullen uiteraard proberen je te overspoelen met aanbiedingen, dus blijf gefocust door de belangrijkste items ingedachte te houden.

5. Controleer het retourbeleid

We willen natuurlijk niet thuiskomen met spontane aankopen om later te beseffen dat alles wat je kocht een definitieve miskoop was. Controleer het retourbeleid voordat je een aankoop doet. Doe onderzoek online om het te weten te komen of vraag het persoonlijk aan een winkelmedewerker.

6. Maak een budget aan – en blijf erbij

Ready, set, shop! Maar niet voordat je een budget voor jezelf hebt vastgesteld. Het is makkelijk om overboord te gaan als alles spotgoedkoop is. Je zult makkelijk overtuigd worden dat je, tijdens de enorme sale, tonnen met geld bespaart. Wat technisch gezien wel zo is, maar stel van tevoren een budget in van het totaal bedrag dat je bereid bent te besteden. Op die manier krijg je later geen spijt van je aankopen.

Bron: Marie Claire | Beeld: Confessions of a Shopaholic

Laatste nieuws