OM doet uitspraak over straf Robin Martens

Het hoge woord is eruit

Lees ook

Robin Martens krijgt een taakstraf van 45 uur voor het mishandelen van een politieagent in Castricum. Daarnaast moet zij een schadevergoeding van 300 euro betalen aan het slachtoffer. Ze kreeg de straf dinsdag te horen van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie Noord-Holland.

Gehoord

Robin Martens heeft op 29 september tijdens het uitgaan in Castricum een politieagent mishandeld door hem meermalen in het gezicht te slaan, stelt het OM. Tijdens een besloten zitting in Haarlem heeft de officier van justitie haar dinsdag als verdachte gehoord.

"Op basis van de onderzoeksgegevens, waaronder bevindingen van de politie, beeldmateriaal en getuigenverklaringen heeft de officier vastgesteld dat verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan mishandeling van een ambtenaar in functie. Door geweld te gebruiken tegen een politieagent is verdachte ernstig over de schreef gegaan", zegt de officier van justitie.

Lees ook: Robin Martens deelt naaktfoto op Instagram

Geduwd

Martens accepteert de straf en ziet af van de mogelijkheid om in verzet te gaan en het aan te laten komen op een rechtszitting. Eerder ontkende ze nog dat ze de agent had geslagen. In de talkshow van Beau van Erven Dorens bevestigde ze wel dat ze hem had geduwd.

Lees ook: Robin Martens maakt comeback op Instagram na arrestatie

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook