Bettina Holwerda moet rol teruggeven

Vervelend!

Actrice Bettina Holwerda moet haar rol in de show Sint on Ice teruggeven. Maud Mulder, vooral bekend als finalist van de tweede Idols-reeks, neemt de rol over, maakten de producenten dinsdag bekend.

Extra aandacht

Bettina zou in de schaatsvoorstelling samen spelen met haar echtgenoot, Jim Bakkum. Maar tijdens de repetities is gebleken dat hun dochtertje Molly extra tijd en aandacht nodig heeft van haar ouders. Hierdoor is het niet mogelijk dat Jim en Bettina gelijktijdig in de show zitten, stellen de makers.

Gezin

Het koppel verheugde zich erop om na 13 jaar weer samen aan het werk te zijn. "Natuurlijk vind ik het jammer dat een van ons de show niet kan doen, maar we moeten ook kijken naar wat het beste is voor ons en ons gezin", aldus Jim in een korte toelichting.

Schaatsavontuur

Sint on Ice is een samenwerking tussen Autotron, producent Van Hoorne Entertainment en Senf Theaterpartners. Tijdens de spectaculaire ijsshow kan er worden meegezongen met de leukste sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur.

– BETTINA HOLWERDA MOET ROL IN SINT ON ICE TERUGGEVEN – Hier stonden we nog vol goede moed als onhandige bambi’s te repeteren op het ijs. Maar helaas is gisteren de beslissing gevallen dat wij niet samen 4 dagen weg kunnen dit weekend van onze baby, ons lieve meisje Molly. Werk is voor ons allebei heel belangrijk, maar het welzijn van onze kinderen is prioriteit nummer 1. Daarom heb ik zoveel respect voor mijn vrouw, die de moeilijke beslissing moest maken om zo last-minute haar rol over te geven. We zijn heel blij dat Maud Mulder zo dapper is om het zo kortdag over te nemen. En eerlijk, die is stukken beter dan wij op het ijs, heb ik vernomen 😉. Desalniettemin wordt het alsnog één groot feest dit weekend in de Autotron in Rosmalen bij Sint On Ice, 5 shows op 23 en 24 november! ❄️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws