Bizar: deze Photoshop-trend gaat viral

Wait, what?

Lees ook

Een puistje hier, een oneffenheidje daar, we fotoshoppen erop los. Toch is déze Photoshop, dat inmiddels een heuse trend is geworden onder de celebs, wel héél bizar.

Gladde handjes

Celebrities zouden namelijk hun knokkels weggepoetst hebben om zo hun handen gladder te laten ogen. Instagram-expert Sarah Tasker stuitte op de vreemde trend.

Sarah noemt de trend 'the hotdog look' en heeft al meerdere beroemdheden met 'gladde handjes' betrapt. Zo zou bijvoorbeeld Kylie Jenner haar knokkels hebben 'verwijderd'. Er is geen rimpeltje meer te zien op de handen van de beautygoeroe en dat vindt Sarah maar vreemd. "Deze nieuwe Instagram-trend vind ik maar creepy", schrijft de expert op Twitter.

Lees ook: Wat is er met deze campagnefoto van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian gebeurd?

Verontrustend

"Ik ben het al een paar keer tegen gekomen op Instagram, het schijnt steeds populairder te worden. Ik denk dat deze trend goed weergeeft hoe ver Instagram van de realiteit af zit. Eerst zagen we al super dunne tailles en extra ronde billen, en nu zijn het vingers die niet buigen?", vertelt Sarah aan FEMAIL.

"Het is leuk om te proberen, maar het laat je ook nadenken over een serieuzere kwestie, namelijk: wat voor impact dit kan hebben op jongen meiden. Zij krijgen alleen maar foto's voorgeschoteld waarop geen enkel oneffenheidje te zien is."

Bron: Daily Mail | Beeld: Instagram, BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook