Grazia's adventskalender: 1x overnachting met ontbijt in The Hoxton Amsterdam

Doe mee en win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia's adventskalender: 1x overnachting met ontbijt in The Hoxton Amsterdam

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 1x overnachting in The Hoxton Amsterdam, inclusief ontbijt in Lotti’s.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nachtje weg

Toe aan een nachtje weg in eigen land? The Hoxton, Amsterdam got you covered! Gelegen aan de Herengracht, dus op loopafstand van alle highlights én de leukste hotspots van de stad (wij zeggen: 9 straatjes!). En na een dagje shoppen, sightseeen en eten, kruip je tussen de heerlijk schone lakens in een van de luxueuze kamers. En – omdat ontbijten in een hotel het allerbeste is wat er bestaat – is er een ontbijt bij all daylobby-restaurant Lotti’s bij inbegrepen. Ga jij voor de classics avocado on toast, eggs benedict of toch liever iets zoets als pancakes of French toast?

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet getreurd. Hier kun je een kamer boeken.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');