Estavana Polman vertelt waarom ze niet met Rafael van der Vaart wil trouwen

Oei.

Lees ook

Rafael van der Vaart zou best willen trouwen met zijn grote liefde Estavana Polman, maar helaas is deze wens niet wederzijds…

Trouwen

"Ik wil best trouwen", aldus de ex-voetballer. "Maar het is Estavana die tegen me roept: je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verkloot!" aldus Rafael. "Om die reden wil ze niet trouwen. Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder jawoord."

Lees ook: Hereniging tussen Damian en zusje Jesslynn te lief voor woorden

Samen

Rafael is alweer vier jaar samen met de handbalster en hun liefde bezegelden ze in 2018 met dochtertje Jesslynn. Met Sylvie Meis kreeg hij tijdens hun huwelijk een zoon, Damián (13). Graag zou Rafael met zijn Estavana nog een derde kindje willen. "Estavana en ik willen heel graag nog een kindje. Een groot gezin heb ik altijd leuk gevonden. Als ik kijk hoe Damián en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots", aldus de vader. Het stel woont inmiddels al enkele jaren in Denemarken waar ze het prima naar hun zin hebben.

Bron: shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook