Jaimie Vaes doet opvallende onthulling over relatie met Lil Kleine

Awh!

Lees ook

In een persoonlijk interview met MTV Sitdown doet Jaimie Vaes een boekje open over haar privéleven. Zo onthult Jaimie onder andere dat ze eerst helemaal niets voor haar vriend Lil' Kleine voelde.

Ontmoeting

In het interview vroeg presentator Kay Nambiar aan Jaimie hoe ze haar grote liefde Jorik heeft ontmoet. "10 jaar geleden verzorgde ik de styling voor een klus. Ik kwam toen in de studio en Jorik zat daar. We hadden gemeenschappelijke vrienden, dus ik zag hem sowieso weleens", aldus de styliste. Daarna onthult ze dat er niet direct sprake was van chemie tussen de twee. "Ik was 20 en hij was 15 en dan kijk je gewoon anders naar iemand", aldus de inmiddels verloofde van de rapper.

Lees ook: Lil' Kleine vindt ouderschap nog niet echt spectaculair

Vonk

Maar wanneer sloeg de vonk nu wel over? "Drie jaar geleden kwam ik terug uit Bali en toen vroeg hij mij om een kans. Ik vond het heel gek, maar ik heb die kans gegeven en ik ben nooit meer weggegaan", aldus de kersverse moeder. Daarnaast vertelt ze dat Jorik eerst gewoon een vriend was, maar later voor meer open stond. Inmiddels is het stel verloofd en hebben ze een prachtig zoontje, Lío.

Bron: YouTube, Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook