Nienke Plas blundert met Sinterklaascadeau

Oeps!

Lees ook

Nienke Plas haar zoontje Frenky-Dean is pas vijf jaar oud, maar is nu al duidelijk niet voor de gek te houden. Ook niet als het om Sinterklaas gaat. In Nienke's nieuwste vlog zien we hoe het Sinterklaasfeest voor haar en haar zoontje bijna in duigen valt.

Betrapt

Sinterklaas is weer in het land en ook het zoontje van Nienke mocht zijn schoentje zetten. Frenky trof 's ochtends vol blijdschap een cadeau aan in zijn schoen, maar Nienke heeft die niet geheel ongezien erin kunnen stoppen.

Frenky had het cadeautje namelijk al boven zien liggen. "Er is iets aan de hand. Die cadeautjes lagen toch ook boven?", vraagt Frenky. Oops!

Lees ook: Nienke Plas openhartig over relatiecrisis

Slim

Gelukkig wist Resley, Nienke's vriend, het hele gebeuren snel te verdoezelen. Frenky-Dean pakte zijn cadeautjes vervolgens uit en bedankte Sint en Piet netjes. Maar daar liet hij het niet bij zitten. Net voordat hij terug naar bed moest, zei hij nog tegen zijn ouders: "Dit was echt hetzelfde cadeautje als van boven hoor."

Blijkbaar had Nienke boven al een stapel met ingepakte cadeau's liggen en heeft haar zoontje die allemaal al stiekem bekeken, vandaar dat hij het een en ander vermoedde over de cadeautjes. Ai, Nienke's plannetje verliep dus niet geheel volgens plan… Volgende keer toch maar ander inpakpapier gebruiken?

Bron & Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook