Alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Mocro Maffia

Wow!

Lees ook

Het tweede seizoen van de misdaadserie Mocro Maffia zal in april 2020 te zien zijn op Videoland. Maar spannende details over het nieuwe seizoen van de serie zijn zojuist gedeeld en we need to tell you.

Seizoen twee

In een interview met FunX deelde Bilal Wahib, die Mo De Show in de serie speelt, een paar leuke spoilers over Mocro Maffia seizoen twee. "Ik kan wel zeggen dat het f*cking hard gaat worden. Ik vind het tweede seizoen spannender", vertelt hij.

Waarom het nieuwe seizoen spannender is, heeft met meerdere dingen te maken. Zo onthult hij dat nieuwe acteurs een rol gaan vertolken en dat seizoen twee veel variatie bevat. "Ik ben op veel draaidagen geweest en ze deliveren echt, dus het wordt wel echt vet", voegt hij eraan toe.

Lees ook: Cast en crew Penoza worden dronken op première

Instagram

Ook deelde Robert de Hoog, die Tatta speelt in de serie, een spoiler op Instagram. De opnames van het nieuwe seizoen zijn namelijk in volle gang. De acteur deelt in zijn Instagram stories een foto van het script met drie spannende emoji's.

Heb jij de serie nooit gekeken? Dan is het sowieso een aanrader om dit weekend te bingewatchen. Mocro Maffia is namelijk een Nederlandse misdaadserie geïnspireerd op het gelijknamige boek en gaat over drie vrienden die de hele cocaïnehandel van Amsterdam beheren.

Uiteindelijk krijgen ze ruzie en doen ze er alles aan om elkaar kapot te maken. Spannend is het zeker!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Mocro Maffia

Laatste nieuws

Zie ook