‘Rachel Hazes keurt relatie André en Bridget niet goed’

Oei...

Volgens volkszanger Peter Beense zal de liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland maar van korte duur zijn. De volkszanger – die André als een vaderfiguur ziet – laat zich uit over het kersverse koppel. Tegenover Weekend doet hij zijn verhaal.

Rommelende relatie

Peter was stomverbaasd toen hij bekend werd met de stand van zaken rondom André's liefdesleven. "Heeft André iets met Bridget Maasland? De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hier kijk ik wel echt van op", vertelt hij.

"Dat het niet lang meer goed zou gaan met Monique dacht ik al wel, omdat André gewoon nog een jonge hond is en dat kun je hem ook niet kwalijk nemen. Toen het voor het eerst rommelde in hun relatie zei ik al tegen André: ‘Heeft het wel zin, want ik heb het idee dat het mettertijd stukloopt’. Hij was toen echter nog vol vertrouwen", legt de volkszanger uit.

Lees ook: Bridget Maasland openhartig over relatie met André Hazes

Meningen

André en Monique hebben lange tijd aan hun relatie gewerkt, maar dat mocht uiteindelijk niet baten. "Het leeftijdsverschil met Monique was gewoon te groot, maar als ik dit nu hoor, denk ik: hoe groot moet het verschil voor hem zijn? Ik weet niet wat hem aantrekt in Bridget", vervolgt Peter zijn verhaal.

"Misschien valt hij op een moederfiguur, en heeft hij dat nodig. Zijn ruzie met Rachel zou weer goedgemaakt zijn ja, dat hoop ik wel. Ik weet echter bijna zeker dat Rachel dit niet goedkeurt. Ik kan me niet voorstellen dat een moeder zegt: ga jij maar met Bridget Maasland", aldus de zanger.

Bron: Weekend Online | Beeld: BSR

Laatste nieuws