Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

Jouw week volgens de sterren!

WATERMAN
21 januari – 19 februari
Planeet Mars ligt dwars en dat merk je deze weken aan je energie. Je bent vaak moe en uitgeput en het kost je moeite om je bed uit te komen. Pas goed op jezelf. Leg de lat niet te hoog en zorg regelmatig voor relaxmomenten.

VISSEN
20 februari – 20 maart
Je hebt de komende tijd een goed gevulde agenda. Niet alleen op je werk heb je genoeg te doen, ook privé liggen er diverse feesten, concerten of andere evenementen op stapel. Je hebt nu kansen genoeg om qua look top voor de dag te komen.

RAM
21 maart – 20 april
Er zijn strubbelingen tussen jou en je lief en daar mag je aandacht aan gaan besteden. Doe je dat niet, dan suddert het onnodig lang door en dat hoeft niet. Plan tijd voor elkaar in en ga serieus in gesprek. Daarmee los je het absoluut op.

STIER
21 april – 21 mei
Je werk vergt veel van je en omdat niet snel opgeeft, put het je deze periode flink uit. Soms is het goed om werk uit handen te geven, ook al doe je het liefst alles zelf. Laat het niet ten koste gaan van jezelf.

TWEELINGEN
22 mei – 21 juni
Je kunt behoorlijk emotioneel zijn dat is niet je ding als rationeel luchttype. Hoewel dit vreemd kan aanvoelen, is het wel een goede ontwikkeling. Je krijgt de kans om emotioneel schoon schip te maken. Gun jezelf dit helende proces.

KREEFT
22 juni – 22 juli
Doordat je baan veel aandacht vraagt, komt je relatie onbedoeld op de tweede plek te staan. Je lief pikt dat een tijdje, maar dan gaat hij toch echt tegenpruttelen. Niet geheel onterecht, dus gun hem af en toe wat qualitytime met jou.

LEEUW
23 juli – 23 augustus
Je wilt meer dan je aankunt en dat frustreert enorm. Hierdoor moet je afspraken cancelen of verzetten, omdat je er te moe voor bent. Accepteer je fysieke grenzen en zorg gewoon voor een realistische planning die wel haalbaar is.

MAAGD
24 augustus – 22 september
Je bent de komende tijd veel op pad. Je rent van hot naar her en allerlei afspraken lopen door elkaar heen. Houd daarom je agenda goed in de gaten, want in alle hectiek kun je zomaar een feestje of verplichting over het hoofd zien.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober
Er spelen helaas wat issues tussen jou en je lief en dat maakt de sfeer tussen jullie soms grimmig. Omdat je de confrontatie het liefst uit de weg gaat, sleept deze kwestie onnodig lang voort. Ga liever de confrontatie aan en praat erover.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november
Zowel zakelijk als privé staan je toffe ontwikkelingen te wachten. Als single kun je een aantrekkelijke lover tegen het lijf lopen. Ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan kan die zich plots aandienen. Grijp komende tijd dus je kansen.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december
Thuis vind je je rust niet. Je bent veel liever onder de mensen of op pad. Je lief kan je niet altijd volgen en eigenlijk kun je dat zelf ook niet. Probeer tijd te vinden voor wat soul searching en ontdek waarom dit zo belangrijk voor je is.

STEENBOK
22 december – 20 januari
Maak je op voor een belachelijk hectische periode. Er komt erg veel op je af en je hoeft het echt niet raar te vinden wanneer het too much is. Lach er een keer om en doe alleen het strikt noodzakelijke. Stel de rest gewoon uit.

Tekst: Esther van Heerebeek

Laatste nieuws