Ex-man van Teen Mom-ster Jenelle Evans doet shockerende uitspraak

Ai!

Jenelle Evans en haar ex-man David Eason hebben inmiddels officieel de scheiding aangevraagd. Als vrienden gaan de twee absoluut niet verder en David doet nu een pittige uitspraak over zijn ex-geliefde.

David

Dat de relatie tussen hun niet geheel vlekkeloos verliep was wel duidelijk. Zo kwam haar ex-man behoorlijk negatief in het nieuws, omdat hij Jenelle’s puppy doodgeschoten had.

Lees ook: Jenelle Evans doet schokkende onthulling over geboorte dochter

Update

Maar David doet nu een opvallende uitspraak. Op Facebook geeft hij een update over zijn leven. "Wat fijn dat mensen denken dat dit zo moeilijk voor mij moet zijn. Dat jullie het even weten: 'ik ben veel gelukkiger en Maryssa (zijn dochter) ook. Eigenlijk hebben we rust", vertelt hij.

"Ik heb totaal geen liefdesverdriet. Ik ben er nu achter dat ik nooit verliefd ben geweest op haar en dat er veel betere mensen voor mij rondlopen", aldus David.

De voormalig Teen Mom-ster liet eerder al een contactverbod tegen haar ex indienen. Dankzij dit verbod werd David verboden om zowel over zijn ex als over de kinderen te praten op internet.

Bron: RTL nieuws | Beeld: BSR, Facebook

Laatste nieuws