Katja Schuurman reageert op geruchten rondom opname sexkliniek

Hmm...

Lees ook

Story pakte deze week groot uit met het gerucht dat Katja Schuurman in afkickkliniek zit voor een sexverslaving. Haar management ontkent het nu.

Groepseks in bubbelbad

Sinds de uitzending van Gert Late Night gaat het volop over het sexleven van de actrice. In het programma liet ze weten dat ze samen met haar man Freek van Noortwijk sex heeft gehad in een jacuzzi met zeven anderen.

Het zorgde voor grote ophef en Katja besloot daarop om niets meer over haar sexleven te delen. Sterker nog, ze besloot om social media helemaal links te laten liggen.

Lees ook: Katja Schuurman neemt ingrijpend besluit

Terugtrekken

Begin deze maand liet Katja weten dat ze zich een tijdje ging terugtrekken. Story kopte in haar blad dat de vrouw naar een afkickkliniek ging om van haar sexverslaving af te komen. Of zoals Story schrijft: “Om haar onstuitbare zucht naar sexuele avonturen in bedwang te krijgen.”

Volgens haar management is dat onzin, laat het aan De Telegraaf weten. De gekrulde presentatrice is volgens de woordvoerder een aantal weken ergens in het buitenland om een zogenaamde yogaretreat te doen. Dit doet ze volgens haar management elk jaar. Het is echter niet bekend wanneer Katja thuiskomt.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook