Yes! Deze titels verschijnen in december op Netflix

Yeah!
Yes! Deze titels verschijnen in december op Netflix

De maand december is guur en koud, maar om ons op te warmen komt Netflix voor deze maand met een paar fantastische titels. Dus pak je deken, popcorn en warme chocolademelk er maar vast bij, want de lijst is very good.

December

Eind november is een beetje teleurstellend qua Netflix-aanbod, want heel veel titels verdwijnen dan van de streamingslijst. Maar dit vervelende nieuws hebben we al gebracht en daar blijven we zeker niet in hangen. En dat hoeft ook niet want *tromgeroffel graag* een paar langverwachte series en films komen eindelijk op de lijst in december.

Lees ook: Officieel: Victoria's Secret Fashion Show komt niet meer terug

De series en films

Onder andere het tweede seizoen van You, seizoen vijf van Full House en niet te vergeten de romantische komedie A Christmas Prince: The Royal Baby verschijnen in december. Ook een nieuwe vampierenserie genaamd V-wars kan gekeken worden en mocht je zin hebben om eens flink te huilen? Geen probleem! Marriage Story gaat de perfecte dramafilm voor jou zijn.

Benieuwd naar het volledige aanbod inclusief data? Bekijk deze hier.

Bron: Superguide, Netflix Nederland | Beeld: Gossip Girl

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f929d926d4e4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });