Zien: het nieuwe kapsel van Bella Hadid

Wauw!
Zien: het nieuwe kapsel van Bella Hadid

Supermodel Bella Hadid hoeft zich niet zo snel druk te maken of iets haar wel goed staat. Lang of kort haar, blond of bruin. Bella doesn't care. En logisch, want alles staat haar fantastisch. Voor deze winter kiest het model voor een iconisch kapsel en ze lijkt nu sprekend op een '90s supermodel.

Geknipt

Bella heeft de schaar gezet in haar bruine haren en lijkt met haar nieuwe look sprekend op Christy Turlington, een topmodel uit de '90s. De nieuwe haarstijl van Bella betreft een korte bob (kinlengte) en haar lokken zijn aan de onderkant rond geknipt zodat de onderste plukken naar haar gezicht wijzen. Eerlijk is eerlijk: de gelijkenis met Christy is sterk aanwezig.

Lees ook: Gigi en Bella Hadid 'getraumatiseerd' na beroving

Lokken

Een tijdje geleden shockeerde het topmodel de wereld met blond haar. Met deze lokken leek ze nog meer op haar zus Gigi Hadid. Maar al snel ging Bella terug naar haar oude vertrouwde chocoladebruine coupe en liet ze Gigi opnieuw achter in de wereld van blond.

Bron: Vogue | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cb91a99ff4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });