Huh, is jou dit opgevallen in GTST?

Een hoop kijkers waren verstelt na het zien van een aflevering Mindf*ck.

Lees ook

Afgelopen september is in een aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden een bekende Nederland verscholen. Kijkers hebben dat totaal niet doorgehad, maar twee maanden later wordt het mysterie toch onthuld.

Subtiele hints

Victor Mids speelde destijds een rol in de soap-serie. In de scene waarin de illusionist te zien was, bestelde hij een kopje thee aan de bar bij De Koning. Jojo, gespeeld door Stephanie van Eer, stond naast hem. De makers van de serie vroegen aan Victor om subtiel dingen in haar geheugen te prenten. En dat is gelukt.

Lees ook: Deze acteur keert na twintig jaar terug in GTST

Raden

In de aflevering van afgelopen zaterdag hield Victor de actrice compleet voor de gek in zijn programma Mindf*ck. De illusionist liet Stephanie raden wat er op een afgeplakt schilderij zou staan. Zonder enig idee vertelde ze dat er een clown met spuit en frambozentaart op het doek staat. En daar bleek ze helemaal gelijk in te hebben.

Super creepy, right? Maar alles valt op z'n plaats wanneer Victor aan Stephanie uitlegt hoe hij dit kon weten. De keer dat Victor te zien was in GTST en naast Jojo stond, had hij een clown op z'n shirt en de regisseur had tegen Stephanie gezegd dat ze goed naar zijn shirt moest kijken.

Herinneringen

Wat ook een trigger was voor Stephanie om tijdens Mindf*ck te kunnen raden wat er op het doek staat, was het belletje van Bing die zei dat ze haar spuit – in de serie heeft Jojo diabetes type 1 – vergeten was. Tot slot speelde de actrice een scene met Lucas die aan Jojo vraagt of ze een hapje wil van zijn frambozentaartje. Op deze manier kwam Stephanie bij haar gedachte over een clown met een spuit en frambozentaartje.

De actrice kon het allemaal niet geloven en was helemaal in shock. Bekijk het fragment met Stephanie HIER vanaf 30.17.

Bron: Superguide Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook