Deze Love Island-kandidaat is gevraagd voor Temptation Island VIPS

Zien we hem binnenkort terug op de buis?

Lees ook

Temptation Island VIPS komt er weer aan en dat betekent dat de makers van het programma werd hard op zoek zijn naar koppels en verleid(st)ers. Elk jaar doen ze weer hun best bekende personen zo ver te krijgen het spelletje aan te gaan en dit keer is er ook een Love Island-kandidaat benaderd.

Onthulling

In het eerste seizoen van Love Island maakte we kennis met de Belgische Jarne. Uiteindelijk bleken hij en Lotte geen match, maar dat heeft hem niet uit het veld laten slaan. Hij deed namelijk mee aan het Vlaamse programma Celebs Gaan Daten en onthult nu dat hij ook is gevraagd voor Temptation Island VIPS.

Lees ook: Waarom het tussen Lotte en Jarne opnieuw stukliep na Love Island

Klaar met tv

Hoewel Jarne als geen ander weet hoe hij de vrouwen moet verleiden, laat hij weten niet geïnteresseerd te zijn en het aanbod heeft afgeslagen. De Vlaming voelde zich wel gevleid dat hij benaderd werd, maar vertelt dat hij voorlopig even klaar is met daten op tv.

In het programma Celebs Gaan Daten heeft Jarne zijn droomvrouw helaas ook niet gevonden. "De belangrijkste les die ik uit beide programma’s heb geleerd is toch: geef je datingleven niet uit handen", aldus Jarne.

Bron: Girlscene Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook