Monica Geuze zet vraagtekens bij liefdesleven

De vlogster vraagt zich een paar dingen af.

Lees ook

Het zal niemand ontgaan zijn dat Monica Geuze en Lars Veldwijk een punt achter hun relatie hebben gezet. Ze kunnen nog samen door één deur, want van ruzie is er geen sprake, maar wel leven ze om de beurt in het huis waar ze wonen. En dat is soms best een gedoe, laat Monica weten in haar nieuwste vlog.

Nachten in hotels

Monica houdt haar kijkers sinds de breuk op de hoogte van haar relatiestatus. Zo vertelt ze een bewogen week achter de rug te hebben en sliep ze iedere nacht in hotels.

De blondine keek er naar uit om weer naar huis te gaan en niet meer uit een koffer hoeft te leven. "Ik kan ook niet wachten tot er een beslissing wordt genomen over het huis en waar we dan gaan wonen", vertelt ze.

Lees ook: Monica Geuze openhartig over breuk met Lars Veldwijk

Vraagetekens

Met vriendinnen had Monica het over relaties en dat ze niet goed begrijpt waarom haar volgers zeggen dat het zonde is of ze niet meer geloven in de liefde. "Wie heeft bedacht dat je voor altijd met iemand moet zijn?" vraagt de vlogster zich af.

"Als ik nu naar mezelf kijk en naar mezelf vijf jaar geleden, was ik een compleet ander mens. Over vijf jaar zal ik ook weer heel anders zijn dan hoe ik nu ben", legt Monica uit. "Dus waarom is het minder mooi om met meerdere mensen in je leven het een bepaalde tijd leuk te hebben?"

Het is Moncia in ieder geval niet in de koude kleren gaan zitten dat sommige relaties nou eenmaal over gaan en zij ziet het ook niet als falen. Bekijk haar vlog hieronder.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook