Winning Wednesday: 3x waardebonnen van PIECES t.w.v. €50 per bon

It's Wednesday, winning Wednesday! 

Lees ook

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x tegoedbonnen van PIECES t.w.v. €50 per bon weg.

Feestoutfit

De feestdagen staat weer voor de deur en dat betekent eigenlijk maar één ding: er moet geshopt worden. En waar kun je dat nou beter doen dan bij PIECES? De winkelketen heeft du moment namelijk de allerleukste en vooral feestelijke jurkjes, rokjes en ga zo maar door in de winkelrekken hangen.

Van jurken bezaaid met pailletten tot aan glitter jumpsuits, bij PIECES slaag je gegarandeerd voor de leukste feestoutfit. En dan maak je ook nog eens kans op een waardebon van €50, zodat het shoppen van je feestgarderobe nóg leuker wordt. Wie wil dat nou niet?

Win, win, win!

Ben jij ready to shop en kun je zo’n waardebon – let op: alleen geldig in de winkel – goed gebruiken? Vul dan snel onderstaand winformulier in en wie weet maak jij kans op €50 bestedingstegoed bij PIECES. Dus… waar wacht je nog op?

@MailAndWin(3L7XmbgSO0)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 10 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook