De nieuwe, extra dikke Grazia ligt in de winkel!

Get it while it's hot!
De nieuwe, extra dikke Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Famke Louise siert de cover.

Deze week:

* Halima Aden (22) maakte de hijab mainstream, de boerkini fashionable en ze inspireert vrouwen wereldwijd met Unicef en als Pandora Muse. Grazia had een exclusief interview met haar.
* Kim Kardashian mengde zich in de Zwarte Piet-discussie. Op Twitter noemde ze de Nederlandse traditie ‘verontrustend’. Ramone Bendt is heel blij dat de grote ster ‘haar’ actie heeft opgepikt.
* Beth Hart (47) staat deze week in een uitverkochte AFAS Live. Ook heeft de zangeres een nieuw album uit, War in my Mind, waarop ze dealt met haar bipolaire stoornis en verslavingen.
* Haar werk draait om uiterlijk en ogenschijnlijke perfectie. En daar wil Anna Nooshin nu eens kritisch naar kijken in haar nieuwe programma Mooier Wordt Het Niet.
* Stieglitz is hot, zowel qua garderobe als op Instagram. Founder Pien Stieglitz (31) vertelt hoe ze haar idee, het empoweren van vrouwen met kleding, binnen vijf jaar heeft gerealiseerd.
* Ze heeft net haar eerste show achter de rug, een nieuw team en grootse plannen voor het nieuwe jaar. Het kan eigenlijk niet beter gaan met Famke Louise (20). Grazia spreekt haar over female empowerment en hoe zij zich staande houdt in ‘haar’ mannenwereld.
* Fashion: Coole looks van de catwalk in combinatie met de mode van de straat; dat is streetstyle in haar volle glorie.
* Make-uplooks voor de feestdagen: De feestdagen gaan dan wel pas volgende maand van start, niks weerhoudt ons ervan om er nu alvast een feestje van te maken. Overdag, ’s avonds en waar dan ook. Inspiratie te over.
* Van snoepreis naar glamourshoot: dat is het leven van Beau Monde’s adjuncthoofdredacteur Sandra ten Brink. ‘Dit tijdschrift maken gaat boven alles.’
* Wake-upcall: 'Ik dacht ineens: 'Ik wil escort worden''
* De laatste keer: "Ik heb meer zin in sex als ik ongesteld ben"

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7169f4d8115', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });