Híer eet je echt de allerlekkerste pizza’s van Amsterdam

The place to be!

Ben jij helemaal 'loco' op pizza's? Dan is pizza hotspot Toni Loco the place to be! De pizza hotspot is op maar liefst twee locaties in Amsterdam te vinden en is alles wat je nodig hebt voor een goede cheatday, kerstmaaltijd of gewoon omdat je daar zin in hebt.

Moderne twist

Sinds de opening van heeft menig pizzaliefhebber al kennisgemaakt met de zogenoemde Italian-American style: een extra grote pizza. Want zeg nou eerlijk: waarom genoegen nemen met een kleintje, als je ook gewoon een big size pizza kunt hebben?

De traditionele pizza's worden geserveerd met een moderne twist. Zin in een lekker drankje of een speciaalbiertje erbij? Het is allemaal mogelijk in het unieke pizzarestaurant in de Amsterdamse Pijp aan de Albert Cuyp Markt of in winkelcentrum Magna Plaza aan de Dam.

Lees ook: 9 redenen waarom je echt naar Italië moet gaan

Feestdagen

Draait het bij jou tijdens kerst allemaal om die échte guilty pleasures, sla je liever alle verplichte maaltijden over en lig je het liefst de hele dag op de bank met een deken? Dan is pizza altijd een goed idee en helpt Toni een handje mee. De populaire 50-centimer pizza is perfect om de kerstdagen door te komen en zorgt voor een pizza party bij jou thuis. Wil je dit jaar echt gek doen; Toni serveert ook een unieke selectie aan premium champagnes en zelfs zelfgemaakte gelato. Dit is wat wij nou een kerstdiner noemen!

Natuurlijk kun je ook buiten de feestdagen terecht bij de Italiaans-Amerikaanse keten. Toni Loco is in het weekend zelfs tot 01:00 geopend. Dus ben jij onderweg naar de club en komt die late night craving plotseling opzetten, dan is Toni Loco ongetwijfeld je redder in nood.

Beeld: Toni Loco

Laatste nieuws