Makers La Casa de Papel werken aan nieuwe serie

Gaaf!
Makers La Casa de Papel werken aan nieuwe serie

De maker van het populaire La Casa de Papel komen met een nieuwe serie, genaamd: Sky Rojo. Deze gloednieuwe serie zal te zien zijn op Netflix en belooft net zo spannend en verslavend te worden als La Casa de Papel.

La Casa

Álex Pina, de maker van La Casa de Papel, gaat opnieuw samenwerken met Esther Martínez Lobato. Heel veel is er nog niet bekend over Sky Rojo, maar wel is duidelijk dat de serie 'te maken heeft met' La Casa.

Het verhaal in de serie speelt zich namelijk af tussen het vierde en vijfde seizoen van La Casa de Papel, aldus Netflix Nederland.

Lees ook: Zo ziet Alison Parker uit La Casa de Papel er in het echt uit

Verhaal

Sky Rojo vertelt het verhaal van drie prostituees die vluchten voor hun pooiers. En er is haast, want een andere prostituee is ernstig gewond en half verlamd achtergelaten. Echter worden de drie prostituees achtervolgd door degene die hen gevangen hield. Klinkt spannend, toch?

De nieuwe serie bestaat uit twee seizoenen van ieder acht afleveringen. Iedere aflevering zal circa 25 minuten duren. Wanneer de serie te zien is op Netflix? Dat is helaas nog niet bekend. Wel zijn de opnames onlangs van start gegaan.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: La Casa de Papel

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72adf2211f6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });