Waarom ouders Victoria niet naar Love Island kwamen

Oh!

Lees ook

In een Q&A met Love Islands Victoria Vermeer geeft de blondine antwoord op de vraag waarom haar familie niet naar het eiland kwam tijdens haar deelname aan het programma.

Bezoek

In de laatste weken van Love Island kwamen er enkele familieleden van de deelnemers naar de villa op Gran Canaria. Voor Victoria kwam er geen familie, maar waren er twee goede vriendinnen van de partij.

"Het enige antwoord dat ik daar op kan geven is dat niet iedereens thuissituatie hetzelfde is. Mijn moeder heeft alles gekeken en is super trots, maar door mijn thuissituatie was het niet mogelijk om haar naar de villa te krijgen", aldus Victoria.

Lees ook: Love Islands Victoria legt uit wat tattoo betekent

Support

De 20-jarige YouTuber onthult in haar video ook dat niet iedereen uit haar familie achter haar deelname aan het razendpopulaire tv-programma stond. "Ik had het leuk gevonden als mijn moeder of zus was gekomen, maar die konden gewoon niet", aldus de deelneemster.

In de rest van de video haalt ze onder andere flink uit naar Love Island. Zo vindt ze het 'naaiend' hoe de producers Ziggy hebben neergezet en noemt ze het programma zelfs 'doorgestoken kaart'.

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook