Rachel Hazes vertelt voor het eerst over heftige periode

Het gaat nu beter.

Rachel Hazes spreekt niet vaak over haar mentale gemoedstoestand en lijkt zich altijd sterk weten te houden. Toch doet de moeder van André en Roxeanne deze week een boekje open over haar welzijn.

Te veel

Jarenlang heeft Rachel allerlei gevoelens opgekropt en verborgen gehouden voor de buitenwereld. Totdat de bom barstte en het op een gegeven moment allemaal te veel werd voor de 49-jarige moeder.

"Het verdriet om André, de enorme media-aandacht en daarbij de zorg voor onze kinderen", vertelt Rachel aan Story. "Ik heb altijd tegen iedereen geroepen dat het goed met mij ging. De werkelijkheid was echter dat ik er helemaal doorheen zat."

Lees ook: 'Rachel Hazes keurt relatie André en Bridget niet goed'

Burn-out

En het werd alleen nog maar erger voor Rachel. "Ik was bang om te falen en dus bleef ik doorgaan. Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit", en dat heeft ze geweten ook. Ze kreeg een burn-out. "Waarvan ik altijd had gedacht mij gebeurt dit niet, gebeurde: de man met de hamer kwam langs. Ik kreeg een zware burn-out", vertelt ze.

Daarna ging het langzaam beter met Rachel. "Stukje bij beetje kreeg ik weer grip op mijn leven. En nu ben ik er weer! Fit en sterk! En ik kijk vol goede moed de toekomst in", aldus de 49-jarige.

Bron: Story | Beeld: BSR

Laatste nieuws