Thomas Berge reageert op geruchten rondom relatie met ex-Myrthe

Hmmm...

Thomas Berge en Myrthe Mylius lijken het weer steeds beter met elkaar te kunnen vinden. De twee verbraken drie jaar geleden hun relatie, maar worden nu volgens Story steeds vaker samen gespot.

Ex

Thomas verbrak onlangs voor de derde keer zijn knipperlichtrelatie met Cassidy Roeks. De twee gaven in mei aan het nog een keer met elkaar willen te proberen, maar dat mocht helaas niet baten.

De zanger lijkt nu namelijk steeds meer toe te trekken naar ex-Myrthe, met wij hij ook zoontje Jack samen heeft. De Expeditie Robinson-deelnemer verhuisde na de breuk met Cassidy terug naar Alphen aan de Rhijn, waar zoontje Jack nog steeds samen met moeder Myrthe woont.

Lees ook: Thomas Berge lastig gevallen door doorgedraaide fans

Contact

Buurtbewoners verklaren dat ze Thomas regelmatig samen zien met Myrthe. Ook zónder Jack erbij…

"Het klopt dat Myrthe en ik best veel tijd samen doorbrengen", vertelt Thomas aan Story. "Ik snap ook dat mensen denken dat we weer bij elkaar zijn. Ik ben onlangs terugverhuisd naar Alphen aan den Rijn, de plek waar Myrthe en ik samen hebben gewoond. Na onze breuk is zij daar met Jack blijven wonen en heb ik voornamelijk in Amsterdam en omgeving gewoond."

Vrienden

Thomas vertelt dat hij inderdaad weer meer contact heeft met zijn ex. "Ik woon nu letterlijk om de hoek bij Myrthe en Jack. De beste beslissing die ik ooit heb genomen. Jack fietst nu zelfstandig naar mij toe."

De zanger is blij dat hij zijn zoontje nu vaker kan zien. "Nu ik zo dicht bij hen woon, is ook het contact met Myrthe intensiever geworden. Het gebeurt geregeld dat ik haar bel om even samen te lunchen of een drankje op een terras te doen. Dan hebben we het niet alleen over Jack, maar ook wat ons bezighoudt. Gesprekken die je hebt met goede vrienden. Die gesprekken heb ik met Myrthe. We zijn echt vriendjes."

Ondanks dat Thomas en Myrthe het weer goed met elkaar kunnen vinden, is er geen sprake van enige romantiek. "We kunnen elkaar alles vertellen. Maar we zijn niet verliefd op elkaar en we zullen ook nooit meer een romantische relatie krijgen. Zij is ook heel gelukkig met haar vriend", aldus Thomas.

Bron: Story | Beeld: BSR

Laatste nieuws