Update over relatie Love Islands Aleksandra en Denzel

Ze vertellen het exclusief aan Grazia.

Lees ook

De twee vertelden Grazia onlangs nog dat ze 'niet definitief uit elkaar zijn', maar er wel een flinke ruzie tussen het liefdeskoppel heeft plaatsgevonden. Toch lijkt de storm een beetje te zijn liggen, want tussen Aleksandra en Denzel zit het inmiddels weer goed.

Foto's wissen

"We zijn nog bij elkaar, we hebben gewoon een flinke ruzie gehad", vertelt Aleksandra aan Grazia. “In relaties heeft iedereen ups en downs. Alleen als wij een maand niet in elkaars Stories zitten of geen foto’s samen posten, dan vraagt iedereen zich meteen af: 'Wat is er aan de hand, is er trouble in paradise? Maar we hebben goed gepraat en het is absoluut niet over en uit", vult Denzel aan.

De twee moesten duidelijk aan elkaar wennen na hun Love Island-avontuur. Door opgekropte irritaties barstte de bom op een gegeven moment tussen het stel. "Ik had in mijn boosheid wat foto’s van ons samen gewist. Dat wordt dan door de media opgepikt en daar wordt meteen de conclusie aan gehangen dat we uit elkaar zijn. Dat is een mooie les voor als we nog eens ruzie hebben: geen foto’s meer wissen", aldus Aleksandra.

Lees ook: Deze Love Island-kandidaat is gevraagd voor Temptation Island VIPS

Samenwonen

Toch hebben Denzel en Aleksandra besloten een stapje terug te doen en het samenwonen voorlopig even in de ijskast te zetten. "We kwamen heel verliefd uit het programma, zaten in een bubbel. Maar dan kom je weer in de normale wereld, heb je je eigen leven en zijn er ineens allerlei invloeden van buitenaf", vertelt Denzel.

"Achteraf gezien waren we misschien iets te voorbarig met roepen dat we gingen samenwonen. De basis moet eerst goed zijn in je relatie en dat stuk hebben wij een beetje gemist. Ik sluit het voor de toekomst niet uit, maar als je zoiets doet, moet je daar honderd procent achter staan.”

Achja, samenwonen zit er voorlopig dus niet in, wel gaan de twee er binnenkort even tussenuit. “We hebben wel net besloten om samen op vakantie te gaan naar Egypte, en misschien gaan we daarna nog een langere reis maken.”

Tekst: Jill Waas | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook