EOTBDD’s Esmee vertelt wat er nou écht is gebeurd tussen haar en Sharon

Oohh...

EOTBDD's Esmee en Sharon waren lange tijd twee handen op een buik, maar inmiddels zijn ze ieder hun eigen weg gegaan. In een interview met Grazia vertelt Esmee wat er gebeurd is.

Jaloezie

“Het ging al langer niet goed tussen ons. Het is heel lastig om een tweeling te zijn, want je bent precies hetzelfde in dingen, maar toch ben je jaloers op elkaar en is er altijd strijd", begint ze.

Esmee vertelt dat het tussen haar en haar zus geknapt is, op het moment dat Sharon een vriend kreeg.

"We zagen elkaar steeds minder en groeiden automatisch uit elkaar. Het is wel raar, want we hebben nu helemaal geen contact meer. Ik heb haar zo’n drie maanden niet gesproken, dat is de langste periode in ons leven dat we elkaar niet gezien hebben.”

Lees ook: EOTBDD-Esmee verrast fans met look bij MTV EMA's

Band

Hoewel de Terror Twins al vanaf hun zestiende iedere dag samenzijn, bekent Esmee dat ze niet wakker ligt van de 'breuk' met haar zus.

“Ik ben gelukkig iemand die heel makkelijk mensen los kan laten, dus heel moeilijk vind ik het niet. Als het niet goedkomt, dan is het voor mij ook goed; daar kan ik wel mee dealen. Als tweeling is je band sowieso heel sterk."

Dat de twee du moment even geen contact meer hebben, betekent dan ook niet dat de liefde tussen de twee over is. "Sharon is de enige persoon op deze wereld van wie ik echt hou.”

Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws