Grote teleurstelling voor Holland’s Next Top Model-kijkers

Dit hadden ze niet verwacht.

Lees ook

Kijkers van Holland's Next Top Model keken gisteren met grote teleurstelling naar het programma. Fans verwachtten namelijk ein-de-lijk te zien wie zichzelf Holland's Next Top Model mocht noemen, maar in plaats daarvan was het slechts een terugblik-aflevering.

Teleurgesteld

Tranen met tuiten, opbloeiende vriendschappen, ruzies en verbluffende fotoshoots; we hebben alles voorbij zien komen in dit seizoen van het populaire programma. Misschien handig om al die gebeurtenissen eens even op een rijtje te zetten, toch? Nou, als het aan fans van het programma ligt niet. Zij hadden gisteren liever de finale gezien.

Lees ook: Geblunder HNTM-deelnemer gaat viral

Terugblik

Hoewel de finalisten al bekend zijn, moeten kijkers dus nog twee afleveringen wachten voordat de daadwerkelijke finale op tv te zien is. In de aflevering van gisteren sloten alle modellen uit de top tien weer aan bij de finalisten, om samen de opvallendste momenten uit alle afleveringen terug te kijken. Fans vinden het maar niks.

"Ze zijn bij HNTM wel lang tijd aan het trekken zeg, pas op 16 december de finale…", reageert een teleurgestelde fan op Twitter. Een andere fan vindt het nogal een saaie aflevering. "Alleen maar terugkijken? Dat heb ik toch allemaal al gezien!."

Bron & Beeld: Twitter, Holland's Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook