Winning Wednesday: 3x 10 credits van Saints & Stars t.w.v. €200

It's Wednesday, winning Wednesday!

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x 10 credits van Saints & Stars t.w.v. €200 weg.

Happy new year, happy new you!

Wil jij het nieuwe jaar lekker fit en gezond beginnen, dan komt deze sportieve actie van Saints & Stars helemaal als geroepen. In deze next level gym zul je namelijk geen last hebben van de welbekende 'drempel' om naar de sportschool te gaan.

Zo is het ten eerste by far een van de meest fancy sportscholen – de gym is mega luxe ingericht door interieurdesigner Erik Kuster – die je ooit gezien hebt. Daarnaast is het geen enorme sportschool met duizend apparaten, maar heb je in totaal drie ruimtes waar je kunt trainen.

Verschillende lessen

Zo kun je kiezen voor een Holy Box-les, waar je in een groep onder begeleiding van een Star Trainer aan de slag gaat met gewichten en aqua bags. Tijdens de 50 minuten durende les worden de boksoefeningen om de zes minuten afgewisseld met oefeningen waar je aan de slag gaat met gewichten.

Kies je voor een Holy Shred-les, dan ga je ook in groepsverband en onder begeleiding van een Star Trainer aan de slag. De 50 minuten durende les bestaat uit iedere keer zes minuten op de treadmills en zes minuten met gewichten.

Ook kun je kiezen voor small group- of personal training, waar je, zoals de naam al zegt, in je eentje (of met een klein groepje) traint met een Star Trainer in de daarvoor bestemde ruimte.

Win, win, win!

Speciaal voor Grazia-lezeressen heeft Saints & Stars nu een leuke winactie in petto. Om het jaar fit en gezond te beginnen, geven ze nu 3x 10 credits weg. Deze credits kun je inwisselen voor een Holy Box- of Holy Shred sessie of small group training. Elke training 'kost' een credit. Sta jij nu te springen om deze fabulous gym in te duiken? Vul dan onderstaand winformulier in en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 14 januari 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook