Deze beauty- & fashioncadeaus moeten op jouw verlanglijstje voor Kerstmis

Leuk!

Naarmate we ouder worden, vieren we steeds minder vaak Sinterklaas en juist vaker Kerstmis. Bijna de helft van de Nederlanders vierde in 2018 kerst met cadeaus; ook dit jaar zeggen we daar zeker geen ‘nee’ tegen. Van kerstmarkten tot aan het shoppen van cadeaus en het drinken van glühwein bij een vuurkorf tot aan het meeblèren van kersthitjes. Wij zijn fan van de feestdagen en hebben dan ook nu al zin om de kerstboom op te zetten. Vier je dit jaar ook Kerstmis maar heb je nog geen idee wat je moet vragen aan de Kerstman? No worries: in dit artikel hebben we een aantal te gekke beauty- & fashioncadeaus voor je verzameld die niet mogen ontbreken op je verlanglijstje.

Abonnement op een kledingbox

Veel vrouwen weten nog niet dat je anno 2019 niet alleen een abonnement kunt nemen op maaltijdboxen van bijvoorbeeld Allerhande. Er zijn veel meer van dit soort abonnementen af te sluiten waarbij je wekelijks of maandelijks van een box vol verrassingen mag genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een abonnement op een kledingbox? Hierbij vult jouw online personal shopper een box vol met kleding volledig naar jouw smaak. Het enige dat degene moet weten die voor jou zo’n box aanvraagt, is wat je smaak precies is en wat je ongeveer zou willen zien in de doos vol kleding. Ook kun je aangeven waar je naar op zoek bent: zoek je juist een feestelijke outfit voor de feestdagen of is je garderobe toe aan een paar warme winterse outfits? Een abonnement op een kledingbox is iets wat wij in ieder geval wel onder onze kerstboom zouden willen zien. Kerstman, lees je mee?

Mooie sieraden: armbanden en ringen

Een fijne armband of een opvallende ring is natuurlijk altijd meer dan welkom. Weet je daarom niet zo goed wat je moet vragen deze kerst dan kun je altijd gaan voor mooie sieraden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want op het gebied van sieraden is er ontzettend veel te verkrijgen. Onze tip hierbij is om vooral voor een persoonlijk sieraad te gaan. Misschien ben je op zoek naar een specifieke ring of wellicht ben je helemaal gek op Buddha to Buddha armbanden. Zo’n Buddha to Buddha armband is het perfecte cadeau voor Kerstmis. Dit unieke sieradenmerk verkoopt armbanden die net anders dan de standaard collecties zijn. Extra leuk: je kunt sieraden van dit merk, en natuurlijk van veel andere merken, laten graveren voor dat extra persoonlijke tintje. Vraag om iets bijzonders te laten graveren of ga voor een verrassing van degene van wie je het sieraad vraagt. Dat zorgt voor een onvergetelijk cadeau. Aanrader!

Beautybox abonnement voor Kerst

We zijn nog niet helemaal uitgepraat over abonnementen op boxen, want naast een kledingbox abonnement kun je tegenwoordig ook een abbo nemen op een zogeheten beautybox. Een beautybox is een doos vol beautyproducten zoals make-up, crèmes, haarproducten en verzorgingsproducten. Er bestaan hierbij zelfs beautyboxen die gevuld worden met sieraden en andere hebbedingetjes van bekende merken zoals Calvin Klein en Cluse. Je kunt ook kiezen uit

een box die je maandelijks ontvangt waarin parfum zit op basis van jouw smaak. Zo ontdek je iedere maand een nieuwe geur. Het leuke aspect van dit soort beautyboxen is dat je bij veel aanbieders niet direct een abonnement hoeft af te sluiten. Dat kan namelijk nogal prijzig zijn voor een cadeautje onder de kerstboom. Boxen die je eenmalig kunt bestellen zijn vaak goed betaalbaar en zorgen voor de ultieme verrassing tijdens je feestdagen.

Cadeaus voor de ultieme chillavond

Last but not least: vraag verschillende cadeaus voor de ultieme winterse chillavond. In het koude seizoen is niets fijner dan lekker in je huispak onder een dekentje te zitten op de bank met een cheesy kerstfilm op Netflix en een warme choco. Of een wijntje natuurlijk. Ontspanning is ontzettend belangrijk en goed voor je lichaam, dus des te meer redenen om aan de kerstman een aantal cadeaus te vragen waar je heerlijk zen van wordt. Denk bijvoorbeeld aan fleecedekens, dikke huissokken, geurkaarsjes en een warme onesie. Maskertjes, bruisballen voor een voetenbad en haarmaskers zijn hierbij ook meer dan welkom. Ook een pakje wierook of essentiële oliën (inclusief aroma diffuser) kunnen bijdragen aan dat ultieme relax-gevoel. Nu je toch even bezig bent: misschien is een yogamat met een boek over meditatie en/of yoga iets voor jou? Stuk voor stuk cadeaus waar je in ieder geval lekker ontspannen van wordt; iets wat in de winter meer dan welkom is. Wij worden er in ieder geval blij van, jij ook?

Beeld: iStock

Laatste nieuws