Zien: dit is het presentatieteam van het Eurovisiesongfestival

Jaaa!

Lees ook

De kogel is door de kerk: Edsilia Rombley, Jan Smit en Chantal Janzen vormen het presentatieteam van het Eurovisiesongfestival dat volgend jaar in Ahoy Rotterdam plaats zal vinden.

Duncan Laurence

Het drietal presenteert op dinsdag 12 en donderdag 14 mei de halve finales en op 16 mei de grote finale. Dat hebben NPO, AVROTROS en de NOS zojuist bekendgemaakt.

Sinds Duncan Laurence in mei het songfestival naar Nederland haalde, werd behalve over de gaststad vrijwel het meest gedebatteerd over wie het songfestival moet presenteren. Een groot deel van de BN'ers solliciteerde openlijk in de media naar de job.

Lees ook: Gaat déze ster Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival?

Volop interesse

Zelfs voor de relatief kleine presentatierol in de Green Room was volop interesse, tot enige irritatie van songfestivalcommentator Cornald Maas. "Grappig toch hoe allerlei grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaatpresentatoren’ die nooit een cent om dat hele Songfestival gaven zichzelf nu schaamteloos naar voren schuiven voor 'n plekje in de frontlinie", schreef hij op Twitter.

Edsilia, Jan en Chantal waren een paar van de meest genoemde presentatoren als mogelijke optie voor het songfestival. Ook Doutzen Kroes en Michiel Huisman werden regelmatig genoemd.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook