Zo reageerden Chantal Janzen en Edsilia Rombley op presentatieklus Eurovisiesongfestival

Zo leuk!

Lees ook

De drie presentatoren van het Eurovisiesongfestival zijn inmiddels bekendgemaakt. Chantal Janzen vertelt samen met Edsilia Rombley in De Wereld Draait Door hoe ze reageerden op dit fantastische nieuws.

Reactie

"Ik zat te eten en ineens belde Peter van der Vorst dat hij mij graag wilde uitlenen. Ze hadden namelijk eerst toestemming gevraagd of dat wel mocht. Ik dacht: 'Voor wat?' En toen ging ik naar boven en gilde ik", vertelt Chantal Janzen. "Ik hoefde helemaal niet na te denken. Ik heb er onwijs veel zin in en vind het een eer", voegt ze eraan toe.

Edsilia Rombley had eerst niet verwacht dat ze gevraagd zou worden, maar is ook erg blij. "Op een gegeven moment kwamen ze bij ons thuis en stelden ze de vraag of ik één van de presentatoren wilde zijn", zegt Edsilia. Net als haar collega gilde ze het uit en voelt ze zich enorm vereerd.

Lees ook: Zien: dit is het presentatieteam van het Eurovisiesongfestival

Jan Smit

De zanger en tevens derde presentator was helaas niet aanwezig in de uitzending. De zanger neemt momenteel rust wegens gezondheidsredenen, maar was wel telefonisch bereikbaar voor commentaar. "Ik wil in alle rust het nieuwe jaar ingaan zodat ik alle leuke klussen als herboren kan aanpakken. Het Songfestival is het mooiste cadeau dat je kan krijgen", aldus de presentator.

Bron: Televizier | Beeld: De Wereld Draait Door, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook