Deze kerstfilm staat nu éindelijk op Netflix

Yes!
Deze kerstfilm staat nu éindelijk op Netflix

Yes! Eindelijk staat de langverwachte kerstfilm A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix!

Derde deel

De eerste twee delen waren een gigantisch succes, en dus kon een derde deel uiteraard niet uitblijven. De Netflix Original-film liet zich de eerste twee keer voornamelijk inspireren door het verhaal van prins Harry en Meghan Markle en zal hier ook dit keer niet van afwijken.

Lees ook: YES: Netflix dropt 6 nieuwe kerstfilms

Baby

First comes marriage, then comes... een baby. Net zoals bij de Sussex'jes, is het ook voor Amber en Richard zover. In het derde deel, A Christmas Prince: The Royal Baby, wordt hun huwelijk namelijk bezegeld met een kleintje. En net als de kleine Archie, verwacht ook Amber een jongetje.

Maar voordat dat sprookje uitkomt, moet Amber eerst haar familie en het koninkrijk helpen met het vinden van een ontbrekend vredesverdrag. Als dit mislukt, dreigt een oude vloek haar familie te teisteren en haar zwangerschap in gevaar te brengen. Enfin, genoeg met de spoiler alerts, tijd om de film zelf te gaan kijken!

Bron: Shownieuws | Beeld: A Christmas Prince: The Royal Baby, Youtube, Gilmore Girls

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c5413109c4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });