Grazia's Horoscoop

Dit is jouw week.
Grazia's Horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Dit wordt een toffe week voor je, met veel feestjes en borrels. Je sociale leven krijgt hierdoor een fikse boost en je kunt weer gezellig bijkletsen met vrienden, familie of collega’s. Een goede week om meer met je look bezig te zijn.

MAAGD 24 augustus - 22 september
Vooral met je collega’s heb je deze week een toffe tijd. Jullie werken graag samen, en er valt gelukkig ook veel te lachen. Dat maakt het allemaal net even wat prettiger op je werk, zeker nu het zo ontzettend druk is.

VISSEN 20 februari - 20 maart
Je hebt deze week ontzettend veel energie. Wat er ook op je to-do-lijstje staat, je gaat het aan en je maakt het af. Ga in op uitnodigingen die je krijgt, ook al heb je geen zin. Het is absoluut de moeite waard.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober
Er komt een bijzondere kans op je pad, waar je serieus over moet nadenken. Wuif het niet meteen weg uit tijdgebrek, maar denk er goed over na. Dit zou wel eens iets kunnen zijn dat perfect bij je past.

RAM 21 maart - 20 april
Het is goed om komende week aandacht aan je budget te besteden. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je rond de feestdagen in de problemen komt. Maak inzichtelijk wat je nog kunt uitgeven deze maand.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Dit wordt een hectische week en dan is het belangrijk dat je zelf de touwtjes in handen houdt. Geef duidelijk je grenzen aan en zeg eens een keer nee. Op die manier kun je overal mee dealen, hoe druk het ook wordt.

STIER 21 april - 21 mei
Je maakt je ergens ontzettend veel zorgen over en je blijft daar maar over malen en piekeren. Helaas schiet je daar niets mee op. Je kunt het veel beter aangaan en oplossen. Kom hoe dan ook in actie, hoe lastig dat misschien ook is.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
Je vurige enthousiasme is deze week ver te zoeken. Zonder duidelijk aanwijsbare reden, kun je je somber en negatief voelen. Blijf hier niet alleen mee rondlopen. Praat er met je lief of een goede vriendin over, dat lucht zeker op.

KREEFT 22 juni - 22 juli
Je weet deze week heel goed wat je wil. Maar hoe je het in de praktijk moet brengen, vind je een stuk lastiger. Doe het stap voor stap, maak het niet te groot, want dan is de kans groot dat je bij voorbaat al afhaakt.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Je hebt deze week zo je twijfels ergens over en dat houdt je flink bezig. De kans is zelfs best groot dat je er ’s nachts wakker van ligt. Praat er met je lief of een goede vriendin over, dat kan nieuwe inzichten geven.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Je staat deze week voor een aantal belangrijke keuzes. Het is zaak dat je niet te impulsief handelt. Denk er rustig over na en zet voor- en nadelen goed op een rijtje. Dan weet je uiteindelijk de juiste beslissing te nemen.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Je bent komende week serieus met je budget bezig. Je weet dat de feestdagen er nog aankomen en daar wil je nog even voor sparen. Dat is een prima plan, zolang je niet overdrijft. Je hoeft nu niet op een houtje te bijten.

Tekst: Esther van Heerebeek

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b0185bf83f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });