Expeditie Robinsons Hugo: 'Dat was wel even heftig en intens'

Wow...
Expeditie Robinsons Hugo: 'Dat was wel even heftig en intens'

Het 20e seizoen van Expeditie Robinson zat vol gekonkel en bondjes. Aan de vooravond van de grande finale blikken we terug met drie Robinson-mannen, waaronder tv-kok Hugo Kennis.

Grote droom

Het was al twintig jaar zijn grote droom om mee te mogen doen en dit jaar was zijn expeditie dan eindelijk een feit. De tv-kok genoot volop van de spelletjes, iets minder van het gekonkel, maar weet het al met al heel goed vol te houden. Toch ging zijn expeditie niet helemaal zonder slag of stoot.

Lees ook: Dit gebeurt er dus bij een gelijkspel tijdens Expeditie Robinson

Parasiet

Niet alleen werd hij tijdens de expeditie onwel na een proef en werd hij gestoken door een kwal, eenmaal thuis kon hij op een vervelende manier nog 'nagenieten' van de expeditie. Hij had namelijk een parasiet.

“Een maand na Expeditie Robinson vroeg ik aan de andere deelnemers of ze ook nog steeds zo’n last hadden van diarree. Ik had dat nog steeds heel heftig en ik bleef ook maar afvallen in plaats van aankomen. Toen bleek ik een parasiet te hebben opgelopen. Inmiddels is die wel weg, maar dat was wel even heel heftig en intens.” Jeetje!

Tekst: Constance van Amstel | Beeld: Expeditie Robinson

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b0029287a8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });