Om deze reden ligt er nooit tandpasta in je hotelkamer

Aha!
Om deze reden ligt er nooit tandpasta in je hotelkamer

Misschien dat je er nooit bij stil gestaan hebt, maar is het niet gek dat er wél altijd een douchegel en shampoo voor je in de badkamer in het hotel klaar ligt, maar nooit een kleine tube tandpasta?

Vergeten

Je hoeft niet in paniek te raken als je een vakantie of weekendje weg hebt geboekt en je bent je douchegel of shampoo vergeten. Maar mocht je de tandpasta niet meegenomen hebben, dan heb je wel een probleem. Toch is er een hele specifieke reden voor dat hotels hier geen rekening mee houden.

Lees ook: Dít gebeurt er echt met de achtergelaten hotelzeepjes

Geen vraag naar

Hotels worden er niet op beoordeeld. Ook op vergelijkingssite wordt er niets over tandpasta benoemd, waardoor de meeste hotels het dus niet aanbieden. Daarnaast wordt er door gasten ook niet vaak naar gevraagd.

Voor sommige hotels is het ook money wise dat dit verzorgingsproduct niet wordt aangeboden. Het zou een hoop extra geld kosten en een hip merk dat tandpasta verkoopt, bestaat momenteel niet. Het zou niet in het plaatje passen naast de mooie en luxe douchegels en shampoo's die wel op de markt verkrijgbaar zijn.

Bron: Girlscene | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f70967e356f9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });