De laatste keer: 'Ik heb meer zin in sex als ik ongesteld ben’

Hmm...
De laatste keer: 'Ik heb meer zin in sex als ik ongesteld ben’

Wendy (26) is sinds een jaar samen met Stijn (31). Ze hadden vorige week voor het laatst sex.

Ongesteld

“Stijn en ik hebben een heel fijn sexleven - als ik niet ongesteld ben tenminste. Ik ben doorgaans zo’n tien tot veertien dagen per maand ongesteld. Dat is sowieso al vervelend, maar ik wil niet meer aan de pil. Ik kreeg er hoofdpijn van, en werd zelfs een beetje depressief. Sinds ik een half jaar geleden ben gestopt, voel ik me stukken beter. En ik heb ook meer zin in sex. Zeker als ik ongesteld ben. Nogal zuur, want Stijn en ik vinden dat allebei nogal een ding. Komt ook omdat ik veel vloei. Ze zeggen weleens dat een echte kapitein ook over de rode zee vaart, maar bij mij is het meer een tropische storm. En dan blijft iedere kapitein aan wal. Het heeft ook invloed op hoe vaak ik Stijn zie en wat we doen. Hij plant weekendjes weg met vrienden of zakenreizen altijd in de weken dat ik ongesteld ben. Hij checkt dan niet mijn agenda, maar mijn cyclus. Het ding is, omdat ik dus niet aan de pil ben, is mijn ongesteldheid lastig te voorspellen. Stijn en ik hadden elkaar een week niet gezien, en verheugden ons echt op een erotische avond en nacht. We waren allebei enorm opgewonden, maar ik was net die ochtend ongesteld geworden. “Je eerste dag valt toch wel mee?” vroeg hij. Dat klopt. Maar ik had het nog nooit tijdens mijn ongesteldheid gedaan. Sterker nog, ik wacht erna altijd minstens een dag, just in case. En dan het liefst nog even spoelen vooraf. Maar ik was zo opgewonden en voelde me ook enorm vrij met Stijn. Hij zou me niet veroordelen, me niet vies vinden. Het probleem was alleen, waar? En hoe? Je kan niet uitgebreid in standje 69 gaan liggen. Of tussen de witte lakens stoeien."

Douche

"Sexy was het niet, alles regelen. We besloten onder de douche te stappen. Ik waste me eerst, daarna stapte Stijn erbij. Hij had zin in voorspel, uitgebreid zoenen en strelen. Natuurlijk wilde ik dat wel, maar dat ging ’m niet worden. Ik was me te bewust van mijn situatie. Dus het moest snel. Stijn draaide me om, met mijn billen naar me toe. Ik bukte iets voorover en hij begon als een dolle stier te stoten. ‘Wat ben je nat’, gromde hij opgewonden. Ik voelde het ook. Was het vocht of bloed? ‘Kom maar klaar’, zei ik, hopend dat hij snel tot een hoogtepunt zou komen. Dat deed hij gelukkig ook, en hij bleef in me. Hij was ook bang voor wat er allemaal uit me ging komen. ‘Doe je ogen dicht’, zei ik, waarna ik zijn piemel uit me liet floepen, en er de douchestraal op zette. En daarna op mezelf. Van een vriendin hoorde ik later dat er speciale sponsjes zijn, een soort platte tampons, waarmee je wel gewoon sex kunt hebben. Misschien niet op de meest zware dagen, maar verder wel. Want dit vonden Stijn en ik allebei niet zo fijn. Volgens hem was ik te gespannen en had hij het idee dat ik het alleen deed om hem te pleasen. Dat is niet zo, maar inderdaad, heel opwindend was het uiteindelijk niet. Zo jammer, omdat ik er echt heel veel zin in had.”

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32916dd8418', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });