Chantal Janzen in tranen

Jeetje...

Chantal Janzen ging afgelopen weekend door een moeilijke periode. De presentatrice kon dit weekend namelijk niks anders doen dan huilen, zo deelde ze in haar Instagram Stories.

Verdrietig

Chantal vertelde in haar Instagram Stories namelijk dat ze al de hele dag moest huilen.

"Geen idee waarom. Maakt ook niet uit of 't om iets stoms of iets leuks is. Janken. De hele tijd. Net nog om een groene Balisto. Nou, dan weet je het wel", schreef de presentatrice.

Lees ook: Chantal Janzen lanceert kerstsingle met bijzondere boodschap

Grapjes

"Maar goed dat m'n man niet met me zit opgescheept 't hele weekend", grapt ze. "Oh wacht. Weekend samen weg. Arme man…"

Gelukkig heeft Chantal, ondanks deze verdrietige dag, haar gevoel voor humor niet verloren. "Voor iedereen die net in de Thalys een alarm hoorde: ik dacht dat dat de doorspoelknop was. En weer janken natuurlijk."

Ons 5 jarig trouwjubileum-weekend was om te janken zo fijn. #instagramversusreality #ikhadeenjankdag #goeietiming #romantischweekendweg #maarja #kanbeurn #durftedelen #eerlijkopinsta #hebbenweallemaalweleenslastvan #hormonen #moezijn #moederzijn #opluchting #spanningeruit #hebbenweallemaalweleensnodig #jenken #ikdeedhetalomeenmooiekerstboom #enookbijhetzienvaneenpuppymeteenroodjasjeaan #mijnmanbleefmeleukvinden #echteliefde ❤️ P.S bericht aan @michelgoudrcrazytrainmanager van de Thalys die met me op de foto wilde: nu weet u waarom ik met waterige ogen op uw foto stond, u keek ietwat bezorgd, maar dat was gewoon na het wegvegen van doorgelopen mascara. Dankjewel voor de goede service🙏🏻 wel echt n dope insta-naam trouwens. Crazy 🤘

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bron: De Telegraaf | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws