Dít zijn de eerste beelden van Wonder Woman 2

Wauw!
Dít zijn de eerste beelden van Wonder Woman 2

Het lange wachten wordt eindelijk beloond, want de eerste trailer van Wonder Woman 2 is hier!

1984

Wonder Woman 1984 speelt zich - zoals je al van de titel kunt afleiden - af in het jaar 1984. De superheld neemt het in dit tijdperk op tegen twee nieuwe vijanden: Max Lord en The Cheetah.

Lees ook: Slecht nieuws: deze titels verdwijnen deze maand nog van Netflix

Tweede deel

In 2017 kwam het eerste deel in de Wonder Woman-reeks uit. Deze film speelde zich af in de tijd vlak na de Eerste Wereldoorloog. Het tweede deel speelt zich dus tientallen jaren later af in de jaren '80. Regisseur Patty Jankens legt uit waarom ze voor deze periode gekozen heeft.

"De reden dat ik zo enthousiast erover ben, is dat het het beste en slechtste van de mens liet zien. Het was groots en fantastisch, er was geweldige muziek en er waren elegante en prachtige dienen. Maar andere dingen in dit decennium lieten het slechtste van ons zien. Om Wonder Woman naar deze extreme periode te brengen, is geweldig", aldus de regisseur.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de nieuwe film.

Bron: Superguide | Beeld: Youtube, Wonder Woman

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f709a7fc1084', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });