De Netflix-serie waar iedereen het nu over heeft

Spannend!
De Netflix-serie waar iedereen het nu over heeft

De nieuwe Netflix-serie The Witcher is pas 20 december op de strreamingsdienst te zien, maar Netflix-gebruikers kunnen nu al nergens anders meer over praten. Netflix heeft daarom zelfs al een tweede seizoen besteld van de fantasyserie. Met Henry Cavill in de hoofdrol...

Fantasy

The Witcher gaat over monsterjager Geralt of Rivia, die er steeds meer moeite mee krijgt dat mensen vaker snode plannen hebben dan de wezens die hij achterna zit.

Toch zal hij moeten leren vertrouwen op de tovenares en de jonge prinses die hij tegenkomt, om samen te overleven op het barre continent waarop het verhaal zich afspeelt. Klinkt spannend, toch?

Lees ook: Deze nieuwe Netflix-serie met Jenna Dewan wil je zien

Boeken

De serie is gebaseerd op een boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. In zijn thuisland werden er al eens een film en een serie gemaakt gebaseerd op zijn verhalen. Ook zijn er drie populaire videogames uitgekomen die draaien om de avonturen van Geralt of Rivia.

Bekijk hieronder alvast de trailer.

Bron: BuzzE | Beeld: The Witcher, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f970d12a21f0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });