Grote droom Fred van Leer komt uit

Wauw!
Grote droom Fred van Leer komt uit

Het verjaardagsfeestje van Fred van Leer wordt groter en groter. Ook Lee Towers heeft een uitnodiging gekregen voor de knalfuif in Ahoy, zo maakte Fred vandaag bekend. De stylist, die op 18 september 44 jaar wordt, strikte eerder al onder anderen de Vengaboys en Anita Meyer voor zijn feest op vrijdag 18 en zaterdag 19 september.

Rotterdam

"Als je aan Rotterdam denkt dan denk je toch aan Lee", motiveert Fred de uitnodiging voor de zanger.

"En als je aan Lee denkt, denk je toch aan Ahoy? Nou, dus precies dat gaat er gebeuren. Ik ben supertrots dat Lee op mijn feest komt optreden." Volgens Fred is Lee "een levende legende die zeker niet mag ontbreken". "Eén ding weet ik zeker, die avond walk ik niet alone..."

Lees ook: Fred van Leer slaat terug na vervelende column

Show

Met zijn eigen show in Ahoy, wat een groot spektakel moet worden, komt een droom uit voor Fred. Fred & Friends belooft een "heerlijke, hysterische avond vol met te gekke liveoptredens, dansspektakel, toeters en bellen" te worden.

Lee is de vijfde gastartiest van Fred, en zeker niet de laatste. De komende maanden worden nog meer namen toegevoegd aan het rijtje, waar ook Glennis Grace en Mart Hoogkamer al in staan.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b05faa522e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });