Fred van Leer opnieuw met spoed opgenomen in ziekenhuis

Oh no...
Fred van Leer opnieuw met spoed opgenomen in ziekenhuis

Het zit niet mee voor Fred van Leer. De presentator moest namelijk opnieuw met spoed naar het ziekenhuis vanwege een enorme pijn in zijn schouder.

Video

Op zijn Instagram deelt hij het droevige nieuws. "Nou lieve mensen, jullie zien het inderdaad goed. Ik lig weer in het ziekenhuis", begint hij zijn filmpje.

"Het ging hartstikke goed, gisteren zijn de hechtingen eruit gegaan, alleen ’s nachts ging de wond open. Het deed heel veel pijn ineens. Ik ben de volgende dag naar de arts gegaan, MRI-scan gemaakt en foute boel”, vertelt hij in de video.

Lees ook: Fred van Leer opnieuw opgenomen in het ziekenhuis

Operatie

Fred zal dus helaas wéér onder het mes moeten. Dat betekent dat zijn shows voorlopig niet doorgaan.

"De bacterie is heel hardnekkig en gevaarlijk en ik moet weer worden geopereerd. Dat houdt in dat ik al mijn optredens moet afzeggen, de aankomende twee weken. En daar baal ik natuurlijk vreselijk van want ik wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste is dat ik weer beter word. Daarna zien we wel. Het komt allemaal goed”, aldus de stylist.

Dit bericht bekijken op Instagram

Helaas heb ik al mijn shows af moeten zeggen tot eind dit jaar er komen nieuwe data ! 🍀🙏🏻

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bfab69c2b4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });