Stopt Kourtney met Keeping Up with the Kardashians?

Oei...
Stopt Kourtney met Keeping Up with the Kardashians?

Het is onrustig in de Kardashian-familie. In de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians heerste er een gespannen sfeer, die er zomaar eens toe kan leiden dat oudste zus Kourtney het veld moet ruimen.

Camera's

In KUWTK worden de KarJenners natuurlijk al jaren op de voet gevolgd door een heleboel camera's, iets waar oudste zus Kourtney de laatste tijd genoeg van gehad lijkt te hebben.

Zusjes Khloé en Kim zijn het daar totaal niet mee eens en vinden dat Kourtney de laatste tijd nogal probeert de camera's te ontlopen. Zo zou ze volgens hen haar leven te veel buiten de spotlights houden.

Lees ook: Is dit de nieuwe liefde van Kourtney Kardashian?

Discussie

Er ontstond tijdens de laatste aflevering een verhitte discussie tussen de zussen. Kourtney is namelijk van mening dat ze niet alles hoeft te delen en vraagt haar zussen daarom om haar privacy te respecteren, maar dat schiet weerin het verkeerde keelgat bij Kim en Khloé.

“Dit is onze job. We moeten open en eerlijk zijn en ons leven delen. Wanneer jij niet voor de camera verschijnt, moeten Khloé en ik bijspringen. En wat stelt deze show nog voor als we niets over ons privéleven delen?", zegt Kim, die zelfs dreigt haar zus uit de show te zetten. “Dan weet ik niet hoe we verder kunnen gaan met jou."

Bron: HLN | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bfa7599756', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });